Word vakman of vakvrouw binnen jouw vakgebied Duurzaam aan het werk Samen voor het beste resultaat Samen de wereld opfleuren met bloemen en planten!

Word vakman of vakvrouw binnen jouw vakgebied

Retail Flowers & Plants is dé specialist in het retaillandschap. Dagelijks verzorgen wij de toelevering van bloemen en planten voor diverse klanten door heel Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en kunde op verschillende vlakken en ons grote hart voor de producten waarmee we werken, maken we dagelijks consumenten door heel Europa gelukkig. Deel jij onze passie en ga jij net als wij voor innovatie? Neem contact met ons op en word ook een vakman of vakvrouw binnen jouw vakgebied.

Duurzaam aan het werk

Als Retail Flowers & Plants zijn we duurzaam in de breedste zin van het woord. Dagelijks verbeteren we onszelf om milieuvriendelijker en efficiënter te werk te gaan. Ook hechten we veel waarde aan goede relaties met leveranciers, en nog belangrijker: met jou als collega. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een fulltime functie, stage of bijbaan naast je studie. We stimuleren onze collega’s om te bewegen, bij te scholen en gezond aan het werk te gaan. Niet te vergeten is er ook ruimte voor ontspanning met collega’s op één van onze evenementen.

Samen voor het beste resultaat

Wij doen wat we beloven. Met onze omvang, gepassioneerde medewerkers en ons wereldwijde netwerk, vormen we al jarenlang een betrouwbare partner voor onze collega's, klanten en leveranciers. Binnen onze organisatie kom je te werken in een team met verschillende achtergronden en kwaliteiten, die we zorgvuldig combineren en op elkaar afstemmen. Wij pakken uitdagingen samen aan en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Als kleurrijk geheel dragen wij samen het merk Retail Flowers & Plants.

Samen de wereld opfleuren met bloemen en planten!

Wil jij graag werken in een dynamische en kleurrijke omgeving, samen met gepassioneerde collega’s? Binnen Retail Flowers & Plants zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om onze teams te versterken. Ben je op zoek naar een fulltime- of parttimebaan of stage? Wil je jezelf ontwikkelen in de productie, transport, IT of commercie? Laat van je horen, dan helpen we je graag aan een plek waar jij je goed voelt en het beste uit jezelf kunt halen.
Daniëlle Adema

Boeketdesigner

‘Een ontwerp in een vaas tot leven zien komen: daar geniet ik het meest van’

“Het liefst ben ik de hele dag met bloemen bezig. Thuis én op mijn werk. Ik adem bloemen. Ik doe consumentenonderzoek, houd trends nauwlettend in de gaten en creëer moodboards. Niet de prijs of het aanbod zet ik centraal, maar de vraag en wens van consumenten. Ik begin achter de computer met het ontwerpen van boeketten, om vervolgens met mijn handen aan de slag te gaan. In mijn collecties probeer ik monobossen en boeketten naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Een ontwerp dat ik in mijn hoofd heb in vaas tot leven zien komen: daar geniet ik het meest van.”

Lees meer
Daniëlle Eijgenraam

Productontwikkelaar

‘Lekker met mijn handen bezig zijn en de creativiteit laten stromen’

“Ik ben opgegroeid in een echte tuindersfamilie, dus ik heb zeker groene roots. Ik begon met orders verwerken, maar toen er een plekje vrij kwam op de afdeling productontwikkeling, twijfelde ik geen seconde. Lekker met mijn handen bezig zijn, mijn creativiteit laten stromen en samen met de kweker nieuwe plantencreaties maken: dat vind ik het allerleukst aan mijn werk. Voor mijn klanten onderzoek ik de plantenmarkt, speur ik naar de nieuwste groene trends en houd ik de concurrentie in de gaten. Ik verzamel de mooiste planten en creëer bijzondere plantenarrangementen, van traditioneel tot trendy. Door in te spelen op seizoenen en te werken met steeds nieuwe thema’s, blijft mijn werk uitdagend.”

Lees meer
Ronald de Jong

Strategisch inkoper

‘Ik houd ervan als alles gaat zoals het moet’

“Voor iedere Retailklant of supermarktketen ga ik op zoek naar de beste kwekers. Planten koop ik rechtstreeks bij de kweker in. Ik geloof in de kracht van langdurige relaties. Door nauw met kwekers samen te werken, worden producten alleen maar beter. Ik ben een perfectionist en krijg mijn werk niet af in veertig uur. Dat vind ik niet erg, want het voelt niet als werk. Belletjes, offertes maken, onderhandelen, leveringen checken; geen dag is hetzelfde. Ik houd ervan als alles gaat zoals het moet. Maar als het dreigt mis te lopen, voelt het ook heel bevredigend om een oplossing te vinden. Het komt altijd goed.”

Lees meer

Kom ons team versterken!

Ben je enthousiast geworden over onze manier van werken en zou je ook onderdeel willen worden van ons team? Dat kan! Bekijk hieronder onze huidige vacatures. Kun je geen passende vacature vinden? Stuur dan een open sollicitatie inclusief CV naar: info@retailflowersandplants.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Bekijk de vacatures