Samen ondernemen

Uw betrouwbare
partner

Door onze ervaring binnen het retaillandschap en als onderdeel van de Floral Trade Group, vormen wij al jarenlang een trouwe partner voor onze leveranciers. Wij ondernemen samen met onze kwekers. Elkaar naar een hoger niveau tillen: daar krijgen wij energie van!

Dankzij onze omvang en structurele inkoopbehoefte van diverse producten, vertrouwen wij op strategische partnerships met onze kwekers en leveranciers. Om daarnaast flexibel in te kunnen blijven spelen op de markt door middel van korte-termijnhandel, staan onze inkopers dagelijks nauw in contact met onze nationale en internationale leveranciers.

Oog op de toekomst

Duurzaam
ondernemen

Wij dromen van een verantwoorde, bloemrijke en groene wereld. Als familiebedrijf nemen wij daarom onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Samen met onze ketenpartners maken we de keten inzichtelijk, gaan we voor milieuvriendelijkere concepten met gecertificeerde producten en bedenken we duurzame oplossingen voor onze klanten. Ons beleid is erop gericht om per 2030 een zero footprint te hebben. Daar gaan we voor.

Samen groeien

Door nauw samen te werken, realiseren we het beste resultaat voor onze ketenpartners

Kwaliteit en vakmanschap

Hart voor bloemen
en planten

Wij zien onze kwekers als verlengstuk van onszelf. Zij weten als geen ander hoe ze de mooiste producten retail-ready moeten verpakken. Binnen Retail Flowers & Plants beheersen wij het vakmanschap om van kwalitatieve basisproducten aantrekkelijke concepten te ontwikkelen die consumenten aanspreken. Continu passend binnen de tijdsgeest en trends van dit moment. Zo laten wij onze klanten, samen met onze kwekers, steeds een stukje groeien.

Innovatie en efficiëntie

Modern uitgerust
productiehuis

Door onze modern uitgeruste productieafdeling zijn wij in staat om alles te verwerken waar een retailer om vraagt. Van een team met handbindsters die de mooiste boeketten maken tot de meest hypermoderne machines voor en eenvoudige- en luxe mono boeketten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door het gebruik van data, een perfect uitgedachte supply chain en passievolle collega’s zijn onze producten duurzaam, continu van hoge kwaliteit en altijd vers.