People

Mensen zijn het fundament van onze organisatie. Wij hechten veel waarde aan een fijne, gezonde werkomgeving voor al onze collega’s. Zo werken we als team samen en zorgen we ervoor dat onze mensen zich verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast onderhouden we warme relaties met onze klanten, kwekers en leveranciers. Met hen werken we nauw samen om met nieuwe (groene) concepten en ideeën blijvend te inspireren.

Planet

Dagelijks zetten we ons in om de negatieve impact van onze business op onze planeet te verkleinen. We verduurzamen door middel van groene energie, kiezen voor duurzame verpakkingsmaterialen en aparte afvalstromen en zijn lid van de Versnellers. Als Retail Flowers & Plants hebben we ons gecommitteerd aan FSI 2025 en is ons doel een zero footprint te realiseren vanaf het jaar 2030. Vanzelfsprekend speelt de keuze van leveranciers hierbij een grote rol.

Prosperity

Wij gaan voor duurzame, economische groei. Dit doen we door te investeren in een modern productieapparaat en door het terugdringen van ketenkosten en verspillingen. Doordat wij nauw samenwerken met andere organisaties binnen de Floral Trade Group, kunnen we het beste uit onze bedrijfsprocessen halen. Als familie van bedrijven gaan we duurzame relaties aan met onze klanten, leveranciers, branchegenoten en natuurlijk onze collega’s.

Certificaten

Samen verduurzamen

Refleur

Met ons unieke concept ‘Refleur’ willen we kwekers, leveranciers, klanten en ook consumenten enthousiasmeren om voor de meest duurzame optie te kiezen. Refleur staat voor:

  • Re-Think: bloemen conform FSI 2025 geteeld
  • Re-Use: verpakt in hoes gemaakt van ons eigen bloemenafval
  • Re-Cycle: getransporteerd in emmers van gerecycled plastic•
  • Re-invest: duurzame gift voor de toekomst

Benieuwd hoe dit concept precies in elkaar steekt? Ontdek meer op de website van Refleur!